Show/Hide Navigation

Bedrijfskantine inrichting

Een mooie inrichting voor een bedrijfskantine vindt u bij Bouman KantoorTotaal. Wij zijn dé leverancier van kantoormeubilair en kantoorinrichting. Kantoorinrichting is echter niet onze enige specialiteit. U kunt ons ook inschakelen voor de inrichting van bijvoorbeeld een bedrijfskantine of spreekruimte. Daarnaast leveren wij ook kantoorartikelen, documentsystemen, facilitaire producten en relatiegeschenken voor kantoren, scholen en instellingen.

Bedrijfskantine inrichting op maat

Wij kunnen voor u een kantoorruimte, maar ook bedrijfskantine of spreekruimte (her)inrichten. Wij hebben een breed assortiment meubilair dat wij kunnen leveren. Het is mogelijk om te kiezen voor een inrichting van een bedrijfskantine op maat. U kunt het best een van onze showrooms bezoeken, zodat u samen met een medewerker kunt zoeken naar een perfect op maat gemaakte oplossing. In dit proces wordt een 2D en 3D tekening gemaakt, zodat u een helder beeld krijgt van de mogelijke inrichting van de bedrijfskantine.

De aankleding

Bij de inrichting van de bedrijfskantine komt meer kijken dan alleen het plaatsen van meubilair. Het is wel zo prettig om het interieur te kunnen personaliseren. Daarvoor kunt u bijvoorbeeld wandbekleding, aluminium textiele frames en belettering gebruiken. Bezoek een van de showrooms voor  meer informatie. U kunt ook bellen naar een van de vestigingen

Relevante links: