Show/Hide Navigation

Relatiegeschenken personeel

Bij Bouman KantoorTotaal kunt u relatiegeschenken kopen voor uw personeel en relaties. Relatiegeschenken zijn ideaal om uw zakelijke relaties, maar ook uw personeel te verrassen. Wij verkopen echter niet alleen relatiegeschenken, maar ook kantoorartikelen, kantoormeubilair, documentsystemen en facilitaire producten. Met andere woorden: alles voor kantoor!

Originele relatiegeschenken voor uw personeel

Wij hebben vernieuwende en uiteenlopende collecties relatiegeschenken. Dit zorgt ervoor dat u voor ieder contact, formeel of informeel, in iedere periode van het jaar een passend geschenk vindt. Uniek zijn onze Zeeuwse relatiegeschenkpakketten. Hierin vindt u diverse lekkernijen uit de desbetreffende provincie. Buitenom de standaard pakketten, kunt u zelf ook een eigen invulling aan een pakket geven. Zo sluit het pakket volledig aan bij het karakter van uw bedrijfsvoering, medewerkers of relaties. Zo kunnen wij een promotionele boodschap meegeven. Ook kunt u alle non-food artikelen laten voorzien van uw logo of een persoonlijke tekst. De mogelijkheden voor relatiegeschenken voor uw personeel en relaties zijn eindeloos.

Kerst- en eindejaarsgeschenken

Natuurlijk wilt u uw personeel ook met kerst en oud en nieuw aantrekkelijke relatiegeschenken geven. Deze vindt u bij ons. U kunt uit een groot aantal pakketten kiezen met een aantal aantrekkelijke producten. Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging van Bouman KantoorTotaal voor meer informatie over de verschillende relatiegeschenken.  Wij helpen u graag verder met het vinden van de juiste geschenken. 

Relevante links: