Show/Hide Navigation

Over Bouman

Bouman KantoorTotaal is een totaalspecialist op het gebied van kantoorartikelen, kantoor- en projectmeubilair, kantoorapparatuur en documentsystemen, facilitaire producten en relatiegeschenken voor kantoren, scholen en instellingen.  Wij zijn onderdeel van PCI Nederland: de grootste onafhankelijke adviseur en leverancier op het gebied van documentoplossingen in Nederland.

Bij ons staat niet het ‘product’ centraal, maar juist de ‘oplossing’ die een relatie wenst om zijn of haar bedrijfsvoering en processen te continueren en te optimaliseren. Aan de werkplek van nu worden andere eisen gesteld dan gisteren. Zowel op het gebied van bereikbaarheid en functionaliteit, als o het gebied van veiligheid. Omdat zo’n digitale transitie lastige beslissingen met zich mee brengt, zijn goed advies en financiering op maat essentieel voor een succesvolle overgang. Wij knopen hardware, software, documentoplossingen, clouddiensten, print- en kopieeroplossingen, supplies en (visuele) communicatieoplossingen op een slimme en evenwichtige manier aan elkaar, zodat u efficiënter en nauwkeuriger kunt werken. Hierbij hechten wij veel waarde aan persoonlijk en klantgericht contact. Wij zijn namelijk professionals die betrouwbaar, transparant en servicegericht te werk gaan en graag een stapje extra doen. Wij adviseren, financieren, implementeren en ondersteunen. Ook na de implementatie begeleiden wij uw organisatie met kennis, trainingen en een landelijk dekkende servicedesk.

Wilt u weten hoe uw organisatie ontzorgd kan worden met een speciaal op maat gemaakt concept? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze vestigingen. Wij staan graag voor u klaar!

KVK nr: 30149869
BTW nr: 813013173B01