Show/Hide Navigation

Koffieautomaten

Koffie Experience

JEDE koffie is preferred supplier van Bouman KantoorTotaal als het om koffie gaat. Met deze unieke samenwerking, kiezen wij voor een hoge kwaliteit en de beste service. In de Koffie Experience kunt u de vele verschillende koffies en automaten van JEDE zien, beleven en proeven. JEDE Koffie levert door heel Nederland, Belgie en Luxemburg.

De koffiebehoefte is bij iedere organisatie anders. Daarom is het mogelijk een koffiemachine van JEDE gratis op proef te plaatsen, zodat u de unieke smaak van JEDE koffie zelf kunt ervaren. Bij het ene bedrijf gaat het om een hoge doorloopsnelheid, waardoor de keuze vaak op de instantkoffie zal vallen. De ander zal zich meer hechten aan de smaak van thuis en houdt meer van koffie gezet met snelfiltermaling. Daarnaast zijn verse bonenmachines een grote trend. Daarom heeft JEDE koffie een groot aantal bonenmachines en instant- en freshbrew koffieautomaten opgenomen in het assortiment.

Instantkoffie

Koffie, gemaakt van de beste kwaliteit koffiebonen en met een speciaal procedé, wordt gevriesdroogd. Hierdoor ontstaan pure korrels koffie. In combinatie met heet water, ontstaat een goede koffie die snel kan worden 

Wilt u meer informatie over instantkoffie en de automaten? Klik hier voor de brochure.

Verse bonenkoffie

Steeds meer bedrijven stappen over op de verse bonen machines. Het is een beloning voor de medewerkers en uw bezoekers, die een mooie koffie ontvangen. Een mooie koffie zegt iets over het serviceniveau of de waardering.

Wilt u meer informatie over verse bonenkoffie en de automaten? Klik hier voor de brochure.